29/3/08

Σαββατοκύριακο κινηματογράφου...

...μετά από χθεσινή έξοδο προβλέπεται μια και ο καιρός μας τα χαλάει λίγο και μας ωθεί να ζεσταθούμε σπιτάκι μας. Έχω προγραμματίσει 4-5 ταινίες για αυτό το διήμερο και σκέφτομαι να τις παρουσιάσω μια-μια αφού τις δω. So keep tuned in...

- Ξεκινάμε με την ταινία "Hitman" το trailer της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ. Πολύ καλή ταινία με ένα περίεργο twist με τα πλάνα en face του πρωταγωνιστή... Αν τη δείτε θα με καταλάβετε.

-Συνεχίζουμε με την ταινία "The Hunting Party" το trailer της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ. Παραδέχομαι μόλις είδα το trailer η ταινία με ενθουσίασε. Στην πραγματικότητα όμως, είναι πολύ πιο ελαφριά από ό,τι προσωπικά περίμενα και με απογοήτευσε ελαφρά. Αν επιλέξετε να τη δείτε όταν δείτε τους τίτλους τέλους και ανοίξουν τα φώτα στο σινεμά περιμένετε 2-3 λεπτά και προσέξτε τι πλάκα κάνουν οι παραγωγοί της ταινίας στο τέλος, αναφορικά με το γνωστό "...based on a true story..."

-Τρίτη επίσκεψη στην ταινιοθήκη λίγο πριν πάμε έξω Σάββατο βράδυ και η επιλογή ήταν η περσινή ταινία "No reservations" το trailer της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ. Η ταινία είναι πολύ ζεστή με μια πολύ όμορφη προσέγγιση στο θέμα της μοναξιάς στις σύγχρονες κοινωνίες, αλλά και της πλήρης αφοσίωσης στην επαγγελματική εξέλιξη παραγκωνίζοντας όποιες προσωπικές επαφές είναι δυνατόν να γίνουν σε καθημερινό επίπεδο. Αν δεν την έχετε δει σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

-Τελευταία ταινία του weekend που μας πέρασε ήταν το "In the valley of elah" το trailer της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ. Πιστεύω ότι άφησα το καλύτερο για το τέλος. Πρόκειται για μια ταινία που ασχολείται όχι πάντα τόσο ευθέως με τα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο στο Ιράκ, αλλά θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε κάθε θέατρο επιχειρήσεων. Τρομερές ερμηνείες από τη Charlize Theron και τον Tommy Lee Jones. Αν σκοπεύετε να δείτε μια ταινία μπορεί κάλλιστα να είναι αυτή!


Till next time...

Δεν υπάρχουν σχόλια: