13/11/06

Movies...

...to come. Έριξα μια γρήγορα ματιά στις ταινίες που θα έρθουν στη μεγάλη οθόνη τους επόμενους μήνες και ξεχώρισα μερικές τις οποίες θα συνιστούσα να τους ρίχνατε και εσείς μια ματιά.

- "300"
Δραματοποιημένη παρουσίαση της ιστορικής αντίστασης των 300 του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Ελπίζω η σάλτσα made in Hollywood να μην αλλοιώσει το χαρακτήρα της ταινίας όπως έχει συμβεί σε παρόμοιες ταινίες (Αλέξανδρος, Τροία).

- "Evan Almighty"
Η συνέχεια του Bruce Almighty με πρωταγωνιστή, για όσους το έχουν δει, τον ταλαιπωρημένο anchorman που ρεζίλεψε ο Jim Carrey. Από το trailer βλέπω να έχει τρελό γέλιο.

- "The Holiday"
Ρομαντική κωμωδία βασισμένη στη μοντέρνα τρέλα του house exchanging. Θυμάμαι στην Αγγλία κάποια docushoaps που ασχολούνταν με το θέμα αυτό με απερίγραπτα αποτελέσματα.

- "Rocky Balboa"
Καταλαβαίνετε πιστεύω περί τίνος πρόκειται. Αναρωτιέμαι αν τα οικονομικά του Sly δεν πάνε τόσο καλά, ή σκέφτηκε ότι από φυσική κατάσταση δεν πάει και τόσο καλά, που αποφάσισε να γυρίσει άλλη μια ταινία του Rocky.

- "Ghost Rider"
Ο Nicolas Cage σε ρόλο έκπληξη! Όσοι από εσάς είχατε δει κάποιο χαρακτήρα comic με το όνομα αυτό δεν έχετε υποθέσει λάθος. Οι υπόλοιποι μάλλον θα χρειαστεί να δείτε το trailer.

Τέλος ήθελα να κάνω μια αναφορά σε ένα documentary με τίτλο "Loose Change 2nd Edition". Το βρήκα εντελώς τυχαία σε κάποιο P2P δίκτυο και έχει να κάνει με μια εναλλακτική ερμηνεία των γεγονότων της 9/11 στο WTC. Όποιος έχει την υπομονή να το δει ας γράψει ένα σχόλιο με τη γνώμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: